Gratis Aanmelden

Contact met geile trans (41)

Sashavan (41)

Er zijn genoeg mannen die stiekem met mij een date hebben gehad en er niet genoeg van kregen. Maar nu heb ik geen lekkere vent in mijn leven om seks mee te hebben en doe hier een oproep aan jullie allen! Wie is er beschikbaar om mee af te spreken?

Maak contact met haar
  1. Naam: Sashavan
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 24/3/1981
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Contact met geile trans Sashavan van 41
DikkeTak (44)
★★★★★
Mijn dikke tak zoekt een jong blaadje wat er heerlijk op wilt komen zitten..
Vrijen met geile transsexueel
Carlientjuh (27)
★★★★★
Geile shemale op zoek naar een geile hetero man of mannen. Het liefst vind ik iemand met wie ik een seksrelatie op kan bouwen. Kijk ik heb gewoon mijn leven en daarin werk ik en heb ik mijn familie en vrienden.
Neuken met bloedmooie tranny
DiscreteAnaleSex (36)
★★★★☆
Als ik mijn slipje voor je opzij doen, wil jij dan je vinger in mijn kontje steken? Als je me dan met je andere hand af wil trekken, zal ik kronkelen van genot en in ruil doe ik natuurlijk daarna wat jij maar lekker vindt. Wees wel discreet!
Sex met geile shemale
ExtraXL (34)
★★★★☆
Seks moet leuk maar zeker ook ontspannend zijn. Nieuwe dingen ontdekken, standjes uitproberen of wellicht speeltjes gebruiken moeten je niet afschrikken want dan zijn we waarschijnlijk geen match. Ik ben erg ongedwongen in bed en het kan nog wel eens raar lopen met wat slagroom, vla of honing hihi.
Neuken in wulpse shemale
marishe (40)
★★★★☆
Kleine borsten maar een lekkere forse paal. Een echte bottom, dat ben ik. Dus mij kan je het beste verwennen door me lekker af te trekken tijdens het zoenen, me even heerlijk diep en intens te pijpen en daarna, lekker geil in mijn kontje te neuken. Zou jij dat willen? Dan spreek me maar eens aan oke?
Daten met hitsige trans
ManjaXxx (31)
★★★★★
Ik zag al dat ik niet de enigste shemale hier ben, maar toch, wie weet is er wel een leuke man die voor mij wilt gaan?
Neuken in bloedmooie shemale
Kathelijn
★★★★★★★★★★
Ik voel me eenzaam en heb ik heb zeer veel behoefte aan warmte van een lieve man. Daarom wil ik via deze weg aan een nieuwe vriend komen met wie ik veel leuke dingen kan delen.
Relatie met Kathelijn
Ida
★★★★★★★★★☆
Ik verlang naar je tong, naar je vingers, naar je pik... je mag alles met me doen. Ik ben je sletje en ik doe wat je wil doen met mij. Laat me niet langer wachten lekker ding..
Sexfriends met Ida
Amy
★★★★★★★★★★
Ik ben Amy, ik ben een lief meisje en heel onschuldig, dus ik zoek een stoute man die mij wat minder onschuldig wil maken. Ik zal je heel goed gehoorzamen, dat beloof ik je
One-night-stand met Amy
Jasmijntje
★★★★★★★★★☆
IK ben een lekkere meid met een geile pik en ik zoek iemand die regelmatig sex met mij wil hebben, want ik heb nogal veel behoefte aan sex en hoop dus echt op een leuke hete relatie..
Relatie met Jasmijntje
© 2024 trannyneuken.nl